mandag 12. mai 2008

Møte med.....de store gutta...

Gutta var på Lillehammer i helgen på rockefestival.... råkketårnet hadde fått tur i 20 års gave av Sveenrocker. Det ble en så smått fantastisk opplevelse.

Festivalen er meget intim og det er stor muligheter for å møte og snakke direkte med musikerne. Vi hadde jo noen håp når vi reiste oppover.... har lagt inn noen bilder som sier litt om hva som skjedde... det var ikke så rent lite...
Her møtte vi Glenn Huges. Dette var stort. Han satt i sofaen i resepsjonen da vi kom frem og var veldig hyggelig. Jeg syns han hadde litt slapt håndtrykk.... men jeg tok jo skikkelig i jeg så jeg var litt redd for at jeg ødla hånda hans... :-)

Her hadde vi en 2 timers samtale med Norges største stemme - Jørn Lande på terassen over et par øl. Her ble det diskutert mye musikk, alt i fra tidlig Road, Hydra, Vagabond og ARK for å nevne noe. Jørn var veldig pratsom og hyggelig. Dette var skikkelig moro.


Her har vi de to gutta som sørget for at det ble en prat med Jørn. Veldig, veldig hyggelig karer. Vokalisten (Michael Eriksen) i Circus Maximus og Plantey (synger som Robert Plant... jeg mener det...) som forøvrig gjorde en meget bra konsert basert på Led Zeppelin tidlig på kvelden. Det var ikke langt unna orginalen. Meget bra.




Her ser vi Huges og Jorn i godt driv. Han spilte to låter sammen med Huges. Might just take your life og Burn av og med Deep Purple. Fett det. Glenn spilte også Mistreated og Stormbringer. Da sang ikke Jorn. Det kunne han godt ha gjort... men læll a gut, dette var en topp avslutning på en topp kveld. Det kan også nevnes at Råkketårnet og Sveenrocker hadde en fin overnatting på Lillehammer med mye god mat i kjøleskapet. En stor takk til Torild.

4 kommentarer:

Sveenrocker sa...

Takk for en kjempekveld på Lillehammer. Til tross for bra konserter og møte med Glenn Hughes, var den lange samtalen med Jørn Lande den største opplevelsen. Veldig moro. Miklo og Planty var også svært hyggelige. Og nå er det bare litt over ei uke til Jørn Lande, John Sykes, Tommy Aldrigde, Wild Willy Bendiksen og de andre i Drammen! Fine bilder forresten..

Made by KKann sa...

Hei hei - bare innom for å se til deg kjekken!! - ser at du har det bra!!

Smil fra SuperSøta!

hahahahha

åsemor sa...

Juuuuhhhhh, så artig for dere ;)

arsenalkongen sa...

Halloen.
Må være stort å få møte mange av sine idoler.
Arsenalkongen hadde sikkert ment det samme om Fabregas plutselig hadde sittet på Blue Corner!
Har Råkketårnet avtalt et bac- stage møte med David Coverdale, eller????

Arsenalkongen gjestet Gaupen fredag. Sikker borteseier, og Norsk Tipping tapte noen kroner.

Ellers var noen mer høyrøstet og synlig enn andre i 17.mai- toget. Sier ikke mer.